Retailarkitekten logo

Amazing Jewelry

Opgaven var at skabe en feminin ramme for Amazing Jewelry. Der var på forhånd udviklet et inventarsystem, så vores opgave var at udvikle en feminin og trendy ramme omkring det.

Amazing Jewelry var et smykke brand, der henvendte sig til unge piger. Smykkerne var udført i et nutidigt og skandinavisk design, bestod af ædle metaller, der kunne erhverves til en rimelig pris. Således at de unge piger kom igen og købte nye smykker, ligesom de ofte køber nyt tøj.

Vi udviklede et koncept med basis i sart rosa, der dog fik ”kant” i form af petroleumsfarven der er anvendt som kontrastfarve. Bemærk at alle flader i et afgrænset rum, er udført som tone i tone. Således er væg, gulv og loft udført i samme tone.

Henholdsvis i rosa eller petroleums farver. At anvende samme materiale eller farve på flere sammenhængende overflader, er et formsprog man ofte ser i designs udført af Retailarkitekten, da det skaber ro og stærke rum. Inventaret var udført i messing og sort.

Overgangen til kontrastfarven sker diagonalt for at skabe spænding i rummet, og for at komme omkring hjørnet på en mere fuldendt måde, end blot en afslutning til kant.

Amazing Jewelry

Amazing Jewelry

Amazing Jewelry

Amazing Jewelry

Amazing Jewelry

Amazing Jewelry

Se samtlige billeder fra Amazing Jewelry projektet