Retailarkitekten logo

HH Sports

Vi fik til opgave at tegne et nyt koncept til en sportsudstyrs butik. I butikken sælger de proteindrik, fitness redskaber, træningstøj og andet træningsrelateret udstyr. Butikken har i dag et meget maskulint udtryk, og er i høj grad et sted hvor kunderne ikke opholder sig længe. Vores oplæg var at ændre butikkens funktion fra at være ”grab&Go” til i højere grad at være en destination, hvor man kunne hænge ud med sine træningskammerater.

Her kan man modtage råd og vejledning om træning. Få lagt en kostplan og smage på proteindrikken – så ikke kunden kommer hjem med 5 kg. Protein pulver han/hun ikke kan lide. Samtidig skulle kvadratmeterprisen holdes nede.

Vi designede således en butik, der i høj grad består af inventarløsninger der er baseret på billigt standardinventar, men tilføjede også nogle identitets skabende fokal punkter. Vi tilføjede en kombineret kassedisk med et barområde, hvor man kan smage på netop den proteindrik som kostvejlederen har anbefalet for, at den enkelte kunde når sine personlige mål om vægttab større muskelmasse eller lign.

Vi tilføjede også et mindre crossfit område, hvor man kan få råd fra en personlig træner, om et træningsforløb der matcher kostvejledningen. Væggene behandlede vi med betonmaling. Vi tilføjede grafik og tekster med statements, der er relateret til træning og vejledning.
Således lykkedes vi med, at skabe et identitets skabende koncept, der kan udrulles til en lav pris.

HH Sports entrance med loftlys

HH Sports Cafe med belysning

HH Sports bag butikken

HH Sports fittness område

HH Sports topview af butikken

Se samtlige billeder fra HH Sports projektet