Retailarkitekten logo
Mette Hjerrild Holm - Retailarkitekten

Retailarkitekten

Ønsker du kommerciel og kompetent sparring omkring din virksomheds fremtidige udtryk og udvikling indenfor butiksindretning, så vil jeg rigtig gerne hjælpe jer med det

Retailarkitekten

Hvem er Retailarkitekten

Med en baggrund som Arkitekt og Dekoratør, med mange års erfaring indenfor Retail design og udvikling, vil jeg være den positive og kreative sparringspartner for jeres virksomheds fremtidige udvikling.

Jeg har såvel den kunstneriske og kommercielle tilgang til butiksindretning, der er tilpasset netop jeres særlige historie og produkter.

Jeg har igennem årene arbejdet med flere store brands, hvor design, kvalitet og øget omsætning er i højsædet. Jeg har ideér til hvordan fremtidens Retail ser ud. Jeg holder mig opdateret om hvad der rører sig. Trends indenfor indretning, farver, materialer, udtryk og bæredygtighed.

Min styrke ligger I at lytte til virksomhedens identitet, de historier I ønsker at fortælle og formidle. Herefter omsættes ønskerne til et koncept, der videreformidler netop din virksomheds DNA.

I et layout der tager kunden igennem hele butikken, på en tur der byder på oplevelser og mindre rummeligheder, således at det er muligt at Merchandise butikken i mindre historier, der præsenterer varerne på bedste vis.

Jeg har en kommerciel tilgang til butikkens indretning – kunden skal have den bedste oplevelse, butikkens personale skal yde sublim service, som gerne skal udmønte sig i køb og loyalitet ved kundernes gentagne besøg.

Min force er indenfor Retail design. Jeg visualiserer vores fælles projekt i 3d og hjælper med sparring indenfor tech løsninger der kan være med til at sikre netop jeres position i markedet. Jeg har såvel den kunstneriske og kommercielle tilgang til butiksindretning, der er tilpasset netop jeres særlige historie og produkter.

Hvad er processen

Skal jeg hjælpe jer med at opdatere jeres koncept og fysiske butikker? Lad os tage et uforpligtende møde!