Retailarkitekten logo

Strandparken Gym - København

Jeg fik til opgave at tegne et nyt fitnesscenter, i nye skønne lokaler på Amager Strandvej – lige overfor Amager Strandpark.

Det skulle ikke være noget almindeligt fitnesscenter – men et sted hvor man både oplever cool og luxuriøse New York inspirerede fysiske rammer. Det skulle desuden være en god oplevelse at klæde om og gå i bad.

Men endnu vigtigere; STRANDPARKEN GYM skulle være et sted hvor man føler sig set og velkommen. Hvis man ønsker at blive set som dem man er. Der skal være masser af råd og vejledning omkring træning, tilpasset den enkelte.

Vi anlagde også et træningsområde for børn – så kan de træne, have det sjovt, skabe nye venskaber og få en sund og stærk krop, samtidig med deres forældre gør det samme i rummet ved siden af.

Stranden skal ligeledes inddrages, som udendørs træningsområde. Man står jo næsten med fødderne i Øresund, når man træder ind ad døren.

Vi oplever selv at vi lykkedes med den hårfine balance imellem det rå og den varme stemning – kom og oplev det ved selvsyn!

Strandparken Gym – København facade

 

Strandparken Gym – København front disk

Strandparken Gym – København bænkpress og squat område

Strandparken Gym – København sal med romaskiner

Strandparken Gym – København medicinbolde på rack og reb

Strandparken Gym – København omkædning

Strandparken Gym – København bruseområde

Strandparken Gym – København TRX og rack område

Strandparken Gym – København vente område

Se samtlige billeder fra Strandparken Gym projektet